Een kijkje in het logboek van de Shantihorde

13 april 2019

Meisjes van 7 tot 11 jaar noemen we de Shantihorde. Een groep van 14 meiden die elke week een nieuw avontuur beleven. Hiervoor schrijven zij in het groepslogboekje zodat we aan het eind van het jaar een boek hebben met daarin alle belevingen.

6 april We speelden levend kwartetten in het bos, je moest kwartetten maken om spulletjes te verzamelen voor een goed kampvuur. Dit moesten we halen: kranten, hout, aanmaakblokjes, marshmallows en kampvuurstokken voor de spekjes. Daarna maakten we een kampvuur en speelden we nog een potje weerwolven rond het vuur. Dit is een spannend spelletje wat we graag met de hele groep spelen.

13 april  Met Pinksteren gaan we op kamp, het thema is LEGO City. We gingen aankleding maken voor op het terrein (grappige lego gezichtjes als kaarsenpotjes). Daarna hebben we geleerd hoe je een Walkie Talkie gebruikt en zo deden we een verstop spelletje in het bos. Het ene groep verstopte onderdelen en het andere moest ze met behulp van de Walkie Talkie weer opzoeken. Dit was super leuk!  Wat we binnenkort allemaal gaan doen? Kom zelf eens langs om het mee te maken! Meer informatie over de opkomsten kun je vinden onder het kopje "Shantihorde"