Bevers

De bevers is onze jongste speltak. Het zijn jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar die elke zaterdag van 9:30 tot 11:00 opkomst hebben.

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia, hier maken ze elke week allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

Hotsjietonia

Wat doen bevers zoal in Hotsjietonia? Elke week worden ze door 1 of meer van de bewoners van Hotsjitonia meegenomen op avontuur. Zo zijn ze al eens echte circusartiesten geweest, hebben ze een echte tovershow gegeven en gaan ze regelmatig naar het bos. Of ze moeten een heel spoor van geheimzinnige puzzelstukken volgen. Eigenlijk is het gewoon veel te veel om hier op te noemen en moet je gewoon een keertje komen kijken.

Naast de wekelijkse opkomst gaan de Bevers ook elk jaar naar de Bever-Doe-Dag waar ze samen met alle honderden bevers uit Drenthe een supergave dag beleven. Die bomvol verschillende leuke, leerzame en spannende activiteiten zit.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.