Roverscouts

Roverscouts zijn alle jeugdleden van Scouting die tussen de 18 en 21 jaar oud zijn. Roverscouts worden gezien als jeugdleden, omdat je als roverscout de laatste hand legt aan je jeugdperiode bij Scouting. De speltak sluit dan ook aan bij de ontwikkeling en ervaringen die je bij de explorers hebt doorgemaakt. Een groep roverscouts wordt een stam genoemd. Zij hebben elke vrijdagavond hun opkomst van 18:30 tot 00:00 uur.

Naast de reguliere opkomsten op vrijdagavond, zijn onze roverscouts met de Pinksteren te vinden op het Noordelijk Pinksterkamp met zo'n 4.000 andere scouts. En daarnaast gaan ze in de zomer op kamp naar het buitenland.

Ben jij tussen de 18 en 21 jaar en heb jij zin in een scouting avontuur die je helemaal zelf kan bepalen? Ontmoet nieuwe vrienden! Kom dan bij de Roverscouts!