Plusscouts

De plusscouts is onze speltak voor 21+. Plusscouts is een ondersteunende tak helpen de andere speltakken, klussen rond in en rond het clubgebouw. Maar hebben ook elke vrijdag van 20:30 tot 00:00 een reguliere opkomst.

Naast de normale opkomsten op vrijdagavond, gaan onze plusscouts ook elk jaar op zomerkamp. Van raften in Belgiƫ, wandelen in Schotland of het slapen in een iglo in Zwitserland, het zijn unieke ervaringen! Verder zijn onze plusscouts ook elk jaar te vinden op het Noordelijk Pinksterkamp.

Ben jij 21+ heb jij zin in een scouting avontuur zonder al te veel verplichtingen? Ontmoet nieuwe vrienden! Kom dan bij de Plusscouts!