Speltakken

Hieronder vindt u de agenda van seizoen 2023 - 2024. Een aantal speltakken heeft ook eigen activiteiten/kampen op het programma staan, informeer hiervoor de speltak pagina's. Uitgebreide informatie over activiteiten wordt door leiding of secretariaat aangeleverd.

Overvliegen - 22 september 2023

Overvliegen is afscheid nemen van en je oude vrienden weer zien! In september is het altijd weer zover: de oudste kinderen van alle speltakken verlaten hun vertrouwde speltak om een nieuw avontuur te beginnen bij de volgende speltak.

JOTA-JOTI - 20 t/m 22 oktober 2023

JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateur-radio en het internet.

Deze dag worden de scouting gebouwen en het bos omgetoverd tot een waar communicatiestation met vele activiteiten voor jong en oud.

Kom je gezellig langs? We starten om 10:00 uur en eindigen rond 15:00 uur.

Jaaropening 2024 - 5 januari 2024

Gelukkig nieuwjaar! Wij vieren graag een nieuwjaar met al onze jeugdleden en vrijwilligers. We beginnen met een spel in het dorp voor alle jeugdleden en 's avonds is er een activiteit voor de volwassenen.

NLDoet - 16 maart 2024

Deze dag steken we onze handen uit de mouwen en gaan we met elkaar aan de slag in en rond de scoutinggebouwen. De kwasten zijn voor deze dag ingeslagen, schoffels uit het vet gehaald en de bijlen geslepen om er zo een productieve dag van te maken. Na tijd sluiten we dit gezellig af met een hapje en een drankje.

Lijkt het je leuk om ook te helpen? Alle hulp is meer dan welkom! Je kan je aanmelden door ons een mailtje te sturen.

St. Joris - 19 april 2024

O wat zijn we bang, o wat zijn we bang, want de draak komt er aan! Als dat maar goed komt. Zal Joris ook dit jaar de draak verslaan en worden geridderd als St. Joris?

Kom het toneelstuk bewonderen in onze kampvuurkuil. 18:00 tot 20:00 uur.

Noordelijk Pinksterkamp - 17 t/m 20 mei 2024

Het Noordelijk pinksterkamp (meestal afgekort tot NPK) is het grootste jaarlijks terugkerende scoutingkamp in Nederland en een van de grootste in Europa.

Naar dit leuke kamp komen scoutinggroepen vanuit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, en Overijssel.

Het komende jaar hopen we met alle 8 speltakken deel te nemen aan dit evenement. (Duur van het kamp verschilt per leeftijdsgroep)

Zomerkamp 2023 - 20 t/m 27 juli 2024

De eerste week van de zomervakantie trekken de speltakken er op uit. Elke speltak naar een eigen terrein en in eigen thema.

Een week lang avonturen beleven, en alle tijd om nieuwe technieken te leren.

(Duur van het kamp verschilt per leeftijdsgroep)