Opening jubileumjaar

Het jaar 2021 is een speciaal jaar, onze vereniging bestaat dit jaar 75 jaar. Op deze avond is er een speciaal programma voor zowel leden als ouders. We gaan actief en creatief het nieuwe jaar in. Bekijk hier alle speciale evenementen voor het Jubileumjaar.

Kamp Stam en Plusscouts

De Stam en Plusscouts bedenken elk jaar weer iets anders, dit jaar gaan ze een aantal dagen naar Zwitserland. Dat beloven leuke dagen te worden vol met sneeuw, gezelligheid en uitdagende activiteiten.

Winterhike

Dit is een weekend of een dag hike. Je begint op een bepaalde plek en dan door middel van routetechnieken en opdrachten kom je aan op je eindbestemming.

NL-Doet

Elk jaar doet onze vereniging weer fanatiek mee om op deze dag achterliggende projecten/klusjes te doen rondom en in ons gebouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verven, bomen planten, hout hakken enz.

St. Joris

In verband met het jubileumjaar wordt deze St. Joris of leuker en spannender dan de voorgaande jaren. Het toneelstuk is nu professioneel en kundig herschreven en ingestudeerd door een aantal leden van elk speltak.

Noordelijk Pinksterkamp

Het Noordelijk pinksterkamp (meestal afgekort tot NPK) is het grootste jaarlijks terugkerende scoutingkamp in Nederland en een van de grootste in Europa.

Naar dit leuke kamp komen scoutinggroepen vanuit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, en Overijssel.

Zomerkamp 2021

Om te vieren dat onze vereniging 75 jaar bestaat gaan alle speltakken tegelijk en met met z’n allen op kamp naar dezelfde plek. Veel activiteiten worden dan ook gezamenlijk gedaan, daarbuiten hebben de speltakken ook tijd voor een eigen programma.

Overvliegen 2020

Op deze vrijdag “vliegen” de leden over naar de oudere groep als ze oud genoeg zijn. Deze avond gaat gepaard met leuke activiteiten. Dit jaar mogen helaas de ouders niet aanwezig zijn.

JOTA JOTI

Ieder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet.