Hieronder vindt u de agenda van 2020. Helaas zijn in verband met het Coronavirus een aantal activiteiten komen te vervallen, waarvan enkele definitief.

Opening jubileumjaar

Het jaar 2020 is een speciaal jaar, onze vereniging bestaat dit jaar 75 jaar. Op deze avond is er een speciaal programma voor zowel leden als ouders. We gaan actief en creatief het nieuwe jaar in.

Vrijdag 3 januari 2020

Kamp Stam en Plusscouts

De Stam en Plusscouts bedenken elk jaar weer iets anders, dit jaar gaan ze een aantal dagen naar Zwitserland. Dat beloven leuke dagen te worden vol met sneeuw, gezelligheid en uitdagende activiteiten.

Woensdag 19 t/m zondag 23 februari 2020

Winterhike

Dit is een weekend of een dag hike. Je begint op een bepaalde plek en dan door middel van routetechnieken en opdrachten kom je aan op je eindbestemming.

Februari / maart 2020

NL-Doet

Elk jaar doet onze vereniging weer fanatiek mee om op deze dag achterliggende projecten/klusjes te doen rondom en in ons gebouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verven, bomen planten, hout hakken enz.

Zaterdag 14 maart 2020

St. Joris

In verband met het jubileumjaar wordt deze St. Joris of leuker en spannender dan de voorgaande jaren. Het toneelstuk is nu professioneel en kundig herschreven en ingestudeerd door een aantal leden van elk speltak.

Vrijdag 17 april 2020
Afgelast, verplaatst naar 2021

Noordelijk Pinksterkamp

Het Noordelijk pinksterkamp (meestal afgekort tot NPK) is het grootste jaarlijks terugkerende scoutingkamp in Nederland en een van de grootste in Europa.

Naar dit leuke kamp komen scoutinggroepen vanuit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, en Overijssel.

Vrijdag 29 mei t/m dinsdag 2 juni 2020
Definitief afgelast

Zomerkamp 2020

Om te vieren dat onze vereniging 75 jaar bestaat gaan alle speltakken tegelijk en met met z’n allen op kamp naar dezelfde plek. Veel activiteiten worden dan ook gezamenlijk gedaan, daarbuiten hebben de speltakken ook tijd voor een eigen programma.

Zaterdag 4 t/m zaterdag 11 juli
Afgelast, verplaatst naar 2021

Overvliegen 2020

Op deze vrijdag “vliegen” de leden over naar de oudere groep als ze oud genoeg zijn. Deze avond gaat gepaard met leuke activiteiten. Dit jaar mogen helaas de ouders niet aanwezig zijn.

Vrijdag 18 september 2020
24 t/m 26 september 2021

JOTA JOTI

Ieder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet.

Vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2020