75 jarig Jubileum

Reünie

16 Oktober

JOTA-JOTI XXL

75 jaar geleden in 1945, is scouting in Erica ontstaan. Het begon met de verenigingen St. Pancratius en Maria Immaculata. In 2008 fuseerden deze verenigingen tot 1 vereniging. Inmiddels bestaat de vereniging uit ruim 125 leden die wekelijks de gaafste avonturen beleven. Met deze leden maar ook met u gaat 2020, het jubileumjaar, een fantastisch jaar worden.

Jubileumboek in ontwikkeling

"Een boek vol foto’s en verhalen van 1945 tot en met nu. Je ziet de verschillen door de jaren heen maar ook zeker overeenkomsten”
Heeft u ook fijne herinneringen aan uw tijd bij scouting? Stuur ze dan op naar:

Jubileum@scouting-erica.nl

Ook sponsor worden?

Wilt u ons ook meehelpen met dit geweldige jubileumjaar en een sponsor worden? Voor vragen en andere informatie kunt u mailen of bellen.
Tel. nr. 06-13605316

Jubileum@scouting-erica.nl

Vergeet niet om je aan te melden voor de spellendag

Een dag vol spellen die door het hele dorp worden gespeeld. Het wordt georganiseerd voor alle jeugdleden en dorpsgenoten.

Je kunt je inschrijven via dit formulier